<h1>Om Helle</h1>

Om Helle

Valgt til Kommunalbestyrelsen første gang 1993 og været formand for Socialudvalget i 16 år og fra 2012 til 2022 borgmester i Hvidovre, nu 2. viceborgmester og medlem af økonomiudvalget & børne- og uddannelsesudvalget.

Jeg er gift med Kenneth på 30. år og mor til to voksne børn.

Jeg er uddannet pædagog i 1982 og lærer i 2005. Jeg har som pædagog arbejdet bl.a. i mange år på døgnområdet med anbragte børn og administrativt i flere kommuner og arbejdet som lærer i folkeskolen på en skole på Vestegnen.

I dag nydes min sparsomme fritid mest af alt med familien og gerne i vores sommerhus. Jeg er vinterbader og bader derfor stort set dagligt hele året rundt. Jeg nyder rigtig meget mine daglige morgencykelture gennem Kystager- og Lodsparken til vandet ved Hvidovre strand for at bade.

Jeg er tidligere svømmer fra Hvidovre Svømmeklub og har været svømme- instruktør, træner og lærer samlet set i mere end 25 år. Har lært rigtig mange af Hvidovres børn at svømme og sluttede med at være klubtræner med elitesvømmere på landholdsniveau i 1980’erne og har i det hele taget rigtig mange gode oplevelser med svømningen at se tilbage på. I 15 år var jeg tidligere gymnastikinstruktør og bestyrelsesmedlem i Avedøre IF, da de havde en gymnastik afdeling.

Jeg har valgt at vie mit liv til politik, for at gøre en forskel for dem, der har brug for det. Retfærdighed betyder meget for mig og er sammen med mit sociale engagement en grundlæggende værdi for mig i mit virke, såvel menneskeligt som politisk. 

Mit engagement i lokalpolitik bunder også i, at jeg er født i Hvidovre 26. januar 1960 og har boet i byen hele mit liv. Har set byen udvikle sig fra en landkommune med gårde i drift til en i dag fuldt udbygget by men ikke færdig udviklet. Jeg har oplevet hvordan Hvidovre og omegnen er udviklet og blevet til forstaden som vi kender Vestegnen i dag.

Jeg kæmper og arbejder fortsat på, at vi ovenpå grundstenen, der er lagt igennem de seneste 50 år i byen, videreudvikler så Hvidovre fortsat i fremtiden er og forbliver attraktiv at bo og leve i.

Hvidovre er for alle

Hvidovre er en god, sund og veldreven kommune med styr på økonomien. God at vokse op i. God at bo i. God at blive ældre i.

Alle har brug for at være værdsat og til gavn – det vil vi kæmpe for i Hvidovre.

Derfor kæmper jeg for Hvidovre

Da jeg blev født i Hvidovre, var der gårde med landbrug, marker som i dag er store boligområder.

Jeg har fulgt Hvidovres udvikling gennem mere end 60 år. Kerer mig om byen og dens fremtid.

Vi er i gang med at skabe fundamentet for Hvidovres fremtid så byen også i de næste 60 år frem vil være – God at vokse op i. God at bo. God at blive ældre i.